En Consci Livsstil

Hva betyr ordet Consci®?

Å være consci betyr at du er klar over hvordan dine daglige valg påvirker våre omgivelser. Du gjør derfor en viktig innsats ved å ta valg som du vet er bedre for miljøet vårt. Det er så mange måter du kan være consci på. Du kan spise consci, shoppe consci, reise consci, altså rett og slett; være en consci person! Dette betyr ikke at du må bli helt ekstrem, men at du er bevisst og tar gradvis bedre valg.

Du lurer kanskje på hvordan jeg ble consci?

Jeg har tidligere designet et sportsmerke for jenter og kvinner. Treningsklærne produserte jeg i Colombia, Medellin. Det var dette som førte til at jeg begynte å stille spørsmål til produksjonen av klær. Det brukes mye kjemikaler og vann som går rett ut i naturen vår igjen. Klesindustrien i hele verden er jo gigantisk, og det blir ikke bedre for å si det sånn. Det jeg vet i dag, er at klesindustrien må totalrenoveres.

Hvorfor er det viktig å være consci?

Vi lever i en ekstremt industrialisert verden der det er nesten umulig å følge med på alt som skjer. Vi kan lett bli blinde og det er ikke så rart. Men en ting er sikkert; det går en grense for hva jordkloden vår tåler. Det er så viktig for fremtiden vår at vi er bevisste og gjør endringer i vanene våre.

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s