#ageyourclothes

La oss sette pris på og være takknemlige for klærne vi allerede har. Desto eldre ett plagg blir desto mindre staslig oppmerksomhet får det. Vis oss ditt klesskaps skjulte skatter ved å bruke #ageyourclothes og gjerne legg ved et minne hvis det betyr noe spesielt for deg. Jeg er sikker på at vi alle har noen skjulte skatter i skapene våre som fortjener ekstra oppmerksomhet. Så, la oss sjekke klesskapet før vi sjekker butikken. 💚

  • Topp fra 2006: Jeg elsker beige og denne nydelige toppen har jeg hatt i mange år. Den har spart meg for mye tid da jeg har lurt på hva jeg skal ha på meg. Jeg fikk også toppen fra en god venninne.
  • Jeans fra 2011: Kjøpte jeansen på en tur i Colombia da jeg jobbet med en ny sportskolleksjon. Mange fine minner fra den turen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s