Om Consci

Hva betyr ordet Consci®?

Å være consci betyr at du er klar over dine daglige valg og dens innvirkninger på våre omgivelser. Du gjør derfor en innsats i å ta valg som du vet er bedre for miljøet vårt. Det er så mange måter du kan være consci på. Du kan spise consci, shoppe consci, reise consci, altså rett og slett, være en consci person! Dette betyr ikke at du må bli helt ekstrem, men at du er bevisst og tar gradvis bedre valg.

Du lurer kanskje på hvordan jeg ble consci?

Jeg har tidligere designet et sportsmerke for jenter og kvinner. Treningsklærne produserte jeg i Colombia, Medellin. Det var dette som førte til at jeg begynte å stille spørsmål til produksjonen av klær. Det brukes mye kjemikaler og vann som går rett ut i naturen vår igjen. Klesindustrien i hele verden er jo gigantisk, og det blir ikke bedre for å si det sånn. Det jeg vet i dag, er at klesindustrien må total renoveres.

Hvorfor er det viktig å være consci?

Vi lever i en ekstremt industrialisert verden der det er nesten umulig å følge med på alt som skjer. Vi blir jo nesten blinde og det er ikke rart. Men, en ting er sikkert, det går grenser for hva jordkloden vår tåler og det er så viktig for fremtiden at vi er bevisst og gjør en endring i vanene våre.